سرآشپز

نام غذا: پنکیک وانیلی

مواد لازم: آرد ۱ پیمانه، شکر ۲ قاشق غذا خوری، نمک یک چهارم قاشق چای خوری، بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری سر صاف، وانیل یک سوم قاشق چایخوری، تخم مرغ ۱ عدد، روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری، شیر یک و یک چهارم پیمانه

طرز تهیه: ابتدا شیر، تخم مرغ و وانیل را با هم می زنیم. سپس آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایه یکدست شود. یک ملاقه از مایه را در روغن داغ ریخته و هر دو طرف آن را می پزیم. پنکیک ها را همراه عسل، مربا، شکلات یا میوه سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا