سرآشپز
نام غذا: تست کاپ
مواد لازم: نان تست ۹ عدد، کالباس به مقدار لازم، خیارشور ۲ عدد، سیر ۲ حبه، جعفری به مقدار لازم، پنیر خامه ای ۳ قاشق غذا خوری، سس مایونز ۱ لیوان، روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا نان های تست را وردنه می کنیم تا نازک شوند. سپس اطراف تیره رنگ آنها را جدا می کنیم. قالب های فنجانی را چرب کرده و نان ها را داخل آنها قرار می دهیم. سپس با قلمو نان ها را به روغن زیتون آغشته کرده و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم. وقتی نان ها خشک شدند و حالت قالب را به خود گرفتند از فر خارج می کنیم. پس از سرد شدن از قالب خارج می کنیم.
کالباس و جعفری را خرد کرده و سیر و خیار شور را رنده می کنیم. سپس کالباس، سیر، پیاز و جعفری را در ظرف ریخته و پنیر، سس مایونز، روغن زیتون، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. سپس مواد را کاملا مخلوط کرده و درون کاپ ها می ریزیم. تست کاپ ها را در ظرفی چیده و سرو می کنیم.
* می توانیم قبل از این که قالب ها را در فر قرار دهیم درون هر نان ۱ عدد تخم مرغ بشکنیم. سپس کمی نمک و فلفل پاشیده و درفر قرار دهیم.
الناز اشراقی