سرآشپز

نام غذا: سوپ کرمی کرفس

مواد لازم: کرفس ۱۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، آب مرغ ۲ لیوان، آب جوش ۱ لیوان، شیر ۱ لیوان، کره ۲ قاشق چای خوری، آرد ۲ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا ساقه و برگ کرفس را خرد می کنیم. سپس کرفس را همراه آب مرغ و آب جوش می پزیم. پیاز را ریز خرد کرده و در کرده تفت می دهیم. سپس آرد را افزوده و تفت می دهیم. زمانی که بوی خامی آن رفت شیر را کم کم ریخته و هم می زنیم تا کرم یکدست شود. کرم، نمک و فلفل را به آب مرغ اضافه کرده و در مخلوط کن ریخته و کاملا مخلوط می کنیم. سوپ را دوباره در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا به غلظت مورد نظر برسد. سوپ در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزیین می کنیم.
* می توانیم کمی قبل از برداشتن سوپ از رو حرارت خامه هم به مقدار دلخواه اضافه کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا