سرآشپز

نام غذا: اسنک قلب

مواد لازم: ژامبون ۴ عدد، ماست یک سوم پیمانه، کره ۵۰ گرم، آرد ۱۰۰ گرم، نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه، بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه: ابتدا ژامبون ها را خرد کرده و تفت می دهیم. آرد، نشاسته و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم. سپس ژامبون، ماست و کره را به مواد خشک افزوده و خوب ورز می دهیم. سپس خمیر را پهن کرده و به شکل قلب قالب می زنیم. در کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و قلب ها را می چینیم. بعد در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده ایم به مدت نیم ساعت قرار می دهیم. وقتی طرفی که روی سینی قرار داده ایم طلایی شد آماده است. روی اسنک ها را با سس قرمز تزیین کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا