سرآشپز
نام غذا: پودینگ گوشت
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم، پیاز بزرگ ۱ عدد، سیر ۲ حبه، فلفل دلمه ای ۱۰۰ گرم، شوید ۵۰ گرم، پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری، تخم مرغ ۴ عدد، شیر ۱۰۰ میلی لیتر، کره نرم شده ۵۰ گرم، خلال پسته ۳۰ گرم، آرد سوخاری ۱۰۰ گرم، بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری، آویشن ۱ قاشق چای خوری، کاری ۱ قاشق چای خوری، زردچوبه ۱ قاشق چای خوری، فلفل ۱ قاشق چای خوری، نمک ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه: ابتدا پیاز و سیر را رنده کرده و فلفل دلمه ای و شوید را ریز خرد می کنیم. سپس همه مواد را به جزء تخم مرغ با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و زرده ها را به مایه گوشت اضافه می کنیم. در ظرفی دیگر سفیده ها را آنقدر می زنیم تا کاملا پف کرده و فومی شکل شود. سپس به مایه افزوده و به شکل دورانی و آرام هم می زنیم تا یکدست شود. قالب مورد نظر را چرب کرده و مایه گوشتی را داخل آن می ریزیم. نصف ظرفی گود و بزرگتر از قالب را آب جوش ریخته و قالب را در آن قرار می دهیم. بعد در طبقه وسط فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده به مدت ۱ ساعت قرار می دهیم. پودینگ گوشت را در ظرف مورد نظر بر گردانده و همراه سس سالسا سرو می کنیم.
* ترجیحا از قالب لوف استفاده می کنیم.
الناز اشراقی