سرآشپز

نام غذا: سوپ کرفس

مواد لازم: آب مرغ ۵ پیمانه، جو یک دوم پیمانه، شیر یک دوم پیمانه، هویچ خرد شده یک دوم پیمانه، کرفس ۲ پیمانه، آب لیمو ۲ قاشق چای خوری، خامه یک دوم پیمانه

طرز تهیه: ابتدا جو را پخته و  به صورت پوره در می آوریم. آب مرغ را روی حرارت می گذاریم و هویچ و کرفس را به آن اضافه می کنیم. وقتی پخته شد پوره جو و شیر را اضافه می کنیم. زمانی که به غلظت مورد نظر رسید آب لیمو را ریخته و  بعد از  یک جوش زدن از روی حرارت بر می داریم. بلافاصله خامه را افزوده و  سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا