سرآشپز
نام غذا: کافه گلاسه قهوه
مواد لازم: پودر قهوه ۴ قاشق غذاخوری، شکر ۴ قاشق غذاخوری، شیر ۴ لیوان، بستنی شکلاتی به مقدار لازم، شکلات به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا قهوه، شکر و شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم. مرتب هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. کمی از شکلات آب شده را از لبه داخلی لیوان می ریزیم و هم زمان لیوان را می چرخانیم. سپس اجازه می دهیم شکلات به سمت پایین جاری شده و بدین ترتیب لیوان را تزیین می کنیم. بلافاصله مخلوط خنک شده را تا نیمه داخل لیوان ریخته و ۳ اسکوپ بستنی روی آن قرار می دهیم. بعد با شکلات رنده شده یا خامه فرم گرفته تزیین می کنیم. کافه گلاسه را همراه کیک یا شیرینی سرو می کنیم.
* می توانیم از بستنی وانیلی نیز استفاده کنیم.
الناز اشراقی