سرآشپز
نام غذا: کیک کالباس
مواد لازم: کالباس خرد شده یک دوم لیوان، فلفل دلمه ای خرد شده یک دوم لیوان، قارچ خرد شده یک دوم لیوان، ذرت یک دوم لیوان، تخم مرغ ۳ عدد، ماست ۱ لیوان، روغن یک فنجان، آرد یک و نیم لیوان، بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری، آویشن و پودر پاپریکا به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا کالباس، فلفل دلمه ای، قارچ و ذرت را بدون روغن تفت می دهیم تا آب آنها کشیده شود. تخم مرغ، ماست و روغن را با هم مخلوط کرده و آرد الک شده و بکینگ پودر را اضافه می کنیم. سپس مواد تفت داده شده، آویشن، پودر پاپریکا، نمک و فلفل را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم. قالب مورد نظر را چرب کرده و آرد می پاشیم. بعد مایه را داخل قالب ریخته و در طبقه وسط فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار می دهیم. کیک مرغ را با ماست چکیده، گوجه فرنگی و زیتون تزیین کرده و سرو می کنیم.
الناز اشراقی