سرآشپز

نام غذا: سیب زمینی تنوری

مواد لازم: سیب زمینی ۴ عدد، گشنیز ساطوری ۲ قاشق غذا خوری، روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری، زیره سیاه یک دوم قاشق چای خوری، پودر رزماری یک دوم قاشق چای خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم. سپس سیب زمینی، گشنیز، پودر رزماری، زیره و نمک را در روغن زیتون ۴ دقیقه تفت می دهیم. بعد سیب زمینی ها را در فویل آلومینیومی ریخته و می بندیم. در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.

الناز اشراقی

 

دکمه بازگشت به بالا