سرآشپز

نام غذا: ترشی آفریقایی

مواد لازم: هویج خلال شده ۲ پیمانه، سیر ۳ حبه، فلفل سبز تند ۲ تا ۳ عدد، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، جوهر لیمو ۱ قاشق غذا خوری، نمک یک دوم قاشق غذا خوری، روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سیر را رنده کرده و فلفل را درشت خرد می کنیم. هویج را در روغن کمی تفت داده و سیر، فلفل، رب گوجه فرنگی، جوهر لیمو و نمک را اضافه می کنیم. در ظرف را گذاشته و حرارت را ملایم می کنیم تا هویج ها نرم شوند. سپس ترشی را در ظرف مناسبی ریخته و در یخچال نگه می داریم.
* روغن این ترشی باید زیاد باشد.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا