سرآشپز

نام غذا: ته چین فیروز کوه

مواد لازم: گوشت سر دست گوسفند ۲۵۰ گرم، برنج ۴ پیمانه، پیاز ۱ عدد، هویج ۲ عدد، چغندر ۲ عدد، سبزی پلو ۵۰۰ گرم، قیسی زردآلو یک دوم پیمانه، گرد لیمو ۲ قاشق غذا خوری، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا برنج و قیسی را خیس کرده و آبکش می کنیم. چغندر را حلقه حلقه کرده و هویج را به شکل مورب برش می زنیم. پیاز را خرد کرده و همراه گوشت تفت می دهیم. سپس ۲ لیوان آب، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و گوشت را نیم پز می کنیم. در قابلمه مقداری روغن ریخته و یک کفگیر برنج را روی آن پخش می کنیم. بعد گوشت را گذاشته و گرد لیمو را روی آن می پاشیم. چغندر و هویج را روی گوشت می چینیم. سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج ریخته و این کار را چند بار انجام می دهیم تا تمام شوند. قیسی ها را در روغن تفت داده و روی برنج می چینیم. ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری روغن روی برنج ریخته و دم می کنیم.
* می توانیم گوشت را به صورت یک تکه یا خرد شده استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا