سرآشپز
نام غذا: هواری
مواد لازم: برنج ۳ پیمانه، ماهی ۱۵۰ گرم، پیاز ۱ عدد، سیر ۳ حبه، کره ۵۰ گرم، آب ۶ پیمانه، ادویه ماهی و زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا برنج را از قبل خیس می کنیم. پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم تا طلائی شود. سیر را ریز خرد کرده و همراه زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم. سپس ماهی، ادویه و فلفل را ریخته و تفت می دهیم. وقتی آب ماهی کشیده شد آب و نمک را ریخته و بعد از چند جوش زدن برنج را می ریزیم. وقتی آب هم سطح برنج شد با کفگیر زیر رو کرده و کره آب شده را می ریزیم. حرارت را ملایم کرده و زیر دیگ شعله پخش کن می گذاریم. دم کن را گذاشته و بعد از ۳۰ الی ۴۰ دقیقه پلو آماده است.
* می توانیم به جای ماهی از میگو استفاده کنیم.
* می توانیم از ۱ پیمانه گشنیز یا شوید ساطوری شده و ۱ پیمانه لوبیا چشم بلبلی یا عدس استفاده کنیم.
* هواری یکی از غذا های محلی بندرعباس می باشد.
الناز اشراقی