سرآشپز

نام غذا: ترشی انگور

مواد لازم: انگور سفید ۲ کیلو گرم، سرکه ۲ لیوان، نمک ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا انگورها را شسته و خشک می کنیم. سرکه و نمک را باهم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم بجوشد. بعد جوشیدن از روی حرارت بر داشته و اجازه می دهیم سرد شود. انگورها را در ظرف در دار مورد نظر قرار داده و سرکه را تا جایی که کاملا بپوشاند می ریزیم. سپس در ظرف را محکم بسته و در جای خنک می گذاریم تا ترشی خوب جا بیفتد.
* از انگورهای سفت استفاده می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا