سرآشپز
نام غذا: خورشت قلیه ترش لرستان
مواد لازم: گوشت گوسفند نیم کیلو گرم، سیب زمینی ۴ عدد، پیاز ۱ عدد، آب ۷ لیوان، آب انار ۱ فنجان، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را پخته و رنده می کنیم. پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم. گوشت را خرد کرده و با آب و نمک می پزیم. سپس سیب زمینی، پیاز، رب انار، زردچوبه، نمک و فلفل را به گوشت افزوده و حرارت را ملایم می کنیم تا خوب جا بیفتد. سپس خورشت را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه برنج سرو می کنیم.
* می توانیم از ۲ قاشق سوپ خوری رب انار و کمی آبغوره به جای آب انار استفاده می کنیم.
الناز اشراقی