سرآشپز
نام غذا: کیک تخم شربتی و لیمو
مواد لازم: تخم شربتی ۲ قاشق غذاخوری، رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری، آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری، کره یک دوم پیمانه، ماست ۱ پیمانه، تخم مرغ بزرگ ۲ عدد، آرد یک و یک دوم پیمانه، شکر ۱ پیمانه، بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری، جوش شیرین یک دوم قاشق چای خوری، نمک یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه: ابتدا آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک می کنیم. در ظرف دیگری شکر و کره را هم می زنیم تا نرم شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم می زنیم. پوست و آب لیمو را افزوده و خوب مخلوط می کنیم. بعد نصف آرد را ریخته و خوب هم می زنیم. ماست و تخم شربتی را افزوده و خوب هم می زنیم تا تخم شربتی خوب پخش شود. در آخر باقی آرد را ریخته و خوب هم می زنیم تا مایه صاف و یکدست شود. مایه کیک را در قالب چرب شده ریخته و تکان می دهیم تا سطح آن صاف شود. قالب را در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار می دهیم. خلال دندان را در کیک فرو کرده و در می آوریم اگر تمیز بود پخته و از فر خارج می کنیم. ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود و بعد از قالب خارج می کنیم. کیک را روی تور سیمی قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. سپس روی کیک پودر قند پاشیده و سرو می کنیم.
* ترجیحا از ماست چکیده استفاده می کنیم.
* کره را به دمای محیط رسانده و استفاده می کنیم.
الناز اشراقی