سرآشپز

نام غذا: کباب انگشتی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، تخم مرغ ۱ عدد، نان تست ۳ تکه، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا نان تست را در کمی آب خیس می کنیم تا نرم شوند و پیاز را رنده می کنیم. سپس گوشت، پیاز، نان تست له شده، تخم مرغ، زردچوبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. مقداری از مایه گوشتی برداشته و به آن شکل می دهیم. سپس کباب ها را سرخ کرده و در ظرف مورد نظر می چینم. با گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده و همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا