سرآشپز

نام غذا: خورشت سیب و آلو

مواد لازم: گوشت ۵۰۰ گرم، سیب قرمز ۴ عدد، آلوی خیس شده ۷ الی ۱۰ عدد، پیاز سرخ شده ۴ قاشق غذا خوری، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، آب به مقدار لازم، روغن به مقدار لازم، زعفران ساییده به مقدار لازم، شکر به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا گوشت را به اندازه دلخواه خرد می کنیم. پیاز را در قابلمه ریخته و مقداری روغن اضافه می کنیم. سپس گوشت را افزوده و تفت می دهیم. بعد از ۱۰ دقیقه مقداری آب ریخته و حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت بپزد. پوست سیب ها را گرفته و خرد می کنیم. سپس هر دو طرف سیب ها را سرخ می کنیم تا کمی طلائی شوند. سپس سیب، آلو، رب، زعفران، شکر، نمک و فلفل را به گوشت افزوده و اجازه می دهیم تا روی حرارت ملایم جا بیفتد. خورشت را در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا