سرآشپز
نام غذا: پیراشکی پیتزا
مواد لازم: سیب زمینی بزرگ ۱ عدد، پیاز ۱ عدد، فلفل دلمه ای ۱ عدد، قارچ ۱۰۰ گرم، سوسیس ۳ عدد، سس گوجه فرنگی به مقدار لازم، شیر ۱ لیوان، روغن مایع یک ششم لیوان، آرد به مقدار لازم، پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری، زردچوبه و آویشن به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی، پیاز، فلفل دلمه ای، قارچ و سوسیس را نگینی خرد می کنیم. سپس همه را سرخ کرده و سس، زرد چوبه، آویشن، نمک و فلفل را اضافه می کنیم تا مواد داخل پیراشکی آماده شود.
شیر، روغن مایع و خمیرمایه را باهم مخلوط کرده و آرد الک شده را به اندازه ای اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد. سپس روی خمیر را با پارچه پوشانده و در دمای محیط ۷ ساعت استراحت می دهیم. پس از آن به اندازه گردو از خمیر برداشته و پهن می کنیم. از مواد یک طرف خمیر ریخته و می بندیم. پیراشکی ها را در روغن داغ فراوان سرخ کرده و روی صافی قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. پیراشکی ها را در ظرف مورد نظر چیده و با خیار شور، گوجه فرنگی و جعفری تزیین می کنیم.
* می توانیم از سس گوجه فرنگی تند استفاده کنیم.
الناز اشراقی