سرآشپز
نام غذا: ترشی مشهدی
مواد لازم: گل کلم خرد شده ۳ لیوان، هویج خرد شده ۲ لیوان، ساقه کرفس خرد شده ۲ لیوان، فلفل دلمه ای بزرگ ۱ عدد، فلفل سبز تند ۶ عدد، گوجه فرنگی ۲ کیلو گرم، سیر ۱ بوته، سبزی معطر به مقدار لازم، سرکه یک و نیم لیوان، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا مواد خرد شده را شسته و یک روز می گذاریم کاملا خشک شوند. گوجه فرنگی ها را چند ثانیه در آب جوش و بعد در آب و یخ قرار می دهیم تا پوست آنها را به راحتی بگیریم. سپس در مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم. پوره را ۲۰ دقیقه جوشانده و می گذاریم سرد شود. سپس سرکه و نمک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مواد خرد شده، سیر و فلفل سبز را داخل ظرف کاملا خشک ریخته و آب گوجه فرنگی را می ریزیم. بعد سبزی معطر را روی آن قرار داده و کمی نمک می ریزیم. سپس در ظرف را بسته و بعد ۱۰ روز ترشی آماده است.
* مواد را نگینی ریز خرد می کنیم.
* سبزی معطر شامل ترخون، مرزه، جعفری و گشنیز است.
* ترشی را ترجیحا در یخچال نگه می داریم.
الناز اشراقی