سرآشپز

نام غذا: کرانچی مرغ با کنجد

مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد، تخم مرغ ۱ عدد، سس انار ۲ قاشق غذا خوری، کنجد به مقدار لازم، آرد ۴ قاشق غذا خوری، نمک و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را به اندازه انگشت خلالی خرد می کنیم. سپس آنها را به سس، نمک و آویشن کاملا آغشته کرده و نیم ساعت استراحت می دهیم تا مزه دار شود. پس از آن مرغ ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و کنجد می غلتانیم. بعد آنها را در روغن داغ غوطه ور کرده و با حرارت متوسط سرخ می کنیم تا مغز پخت شوند. کرانچی ها را همراه با سیب زمینی سرخ کرده و سس قرمز سرو می کنیم.
* می توانیم از سس سویا به جای سس انار استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا