سرآشپز

نام غذا: بورک اسفناج

مواد لازم: اسفناج ۱ کیلو گرم، پیاز ۱ عدد، پنیر سفید ۱۰۰ گرم، تخم مرغ ۱ عدد، شیر یک چهارم لیوان، روغن مایع یک چهارم لیوان، خمیر یوفکا به مقدار لازم، کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا اسفناج را درشت خرد کرده و می شوریم. پیاز را خرد کرده و کمی تفت می دهیم. سپس اسفناج را اضافه کرده و در ظرف را می گذاریم تا نرم شوند. هر از گاهی هم می زنیم و وقتی اسفناج ها پخت از روی حرارت بر می داریم. سپس پنیر را افزوده و اگر نمک لازم بود اضافه می کنیم. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ، شیر، روغن را با هم خوب مخلوط می کنیم تا یکنواخت شود. خمیر را به صورت مثلث برش زده و به مخلوط تخم مرغ کاملا آغشته می کنیم. بعد مقداری از مخلوط اسفناج را وسط خمیر ریخته و قاعده مثلث را روی اسفناج می آوریم. گوشه های خمیر را دوباره به مخلوط تخم مرغ آغشته کرده و روی هم می آوریم. خمیر را تا می کنیم تا به شکل مستطیل شود. سپس روی خمیر زرده تخم مرغ زده و کنجد می ریزیم. سینی فر را چرب کرده و بورک ها را در آن می چینیم. سینی را در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ درجه قرار می دهیم. زمانی که روی بورک ها طلایی شد آماده است.
* می توانیم بورک ها را در روغن داغ سرخ کنیم.
* می توانیم از پنیر صبحانه یا پنیر لیقوان استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا