سرآشپز
نام غذا: گوجه فرنگی شور
مواد لازم: گوجه فرنگی کوچک ۱۰۰ گرم، فلفل سبز ۶ عدد، سیر ۶ حبه، شوید و مرزه به مقدار لازم، آب جوشیده به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:ابتدا گوجه فرنگی، فلفل سبز، سیر، شوید و مرزه را شسته و خشک می کنیم. سپس یک ظرف شیشه ای با درب فلزی انتخاب کرده و گوجه فرنگی ها را تا یک سوم ظرف پر می کنیم. بعد فلفل، سیر، شوید و مرزه را چیده و دوباره گوجه فرنگی می ریزیم. وقتی شیشه پر شد آب نمک خنک را به اندازه ای می ریزیم که روی مواد را بپوشاند. سر ظرف نایلون گذاشته و محکم می بندیم. در دمای محیط قرار داده و بعد از ۳ الی ۴ روز گوجه فرنگی شور آماده است.
* بعد از باز کردن درب ظرف آن را در یخچال نگه می داریم.
الناز اشراقی