سرآشپز

نام غذا: سوپ قارچ و اسفناج

مواد لازم: اسفناج خرد شده ۱ پیمانه، قارچ بزرگ ۶ عدد، سیر ۱ حبه، شیر ۲ پیمانه، آب ۲ پیمانه، آب لیموبه مقدار لازم، روغن مایع یک دوم قاشق چای خوری، آرد ذرت ۲ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا قارچ ها را نازک خرد کرده و سیر را رنده می کنیم. اسفناج را به شیر افزوده و می جوشانیم تا کمی نرم شود. سپس آبکش کرده و شیر را نگه می داریم. اسفناج را همراه کمی شیر در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم. سیر و قارچ را در روغن کمی تفت داده و اسفناج و شیر را اضافه می کنیم. آرد را در آب مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم. پس از ۳ دقیقه هم زدن سوپ آماده است. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه آب لیمو سرو می کنیم.
* می توانیم به جای آرد ذرت از نشاسته استفاده کنیم.
* اسفناج را لازم نیست به صورت پوره در بیاوریم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا