سرآشپز
نام غذا: سوپ قارچ مجارستانی
مواد لازم: قارچ خرد شده ۵۰۰ گرم، پیاز خرد شده ۲ فنجان، فلفل قرمز خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، شوید خرد شده ۲ قاشق غذا خوری، جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، سس سویا ۱ قاشق غذا خوری، آب مرغ ۲ فنجان، آب لیموی تازه ۲ قاشق چای خوری، شیر ۱ فنجان، خامه ترش یک دوم فنجان، کره ۲ قاشق غذا خوری، روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری، آرد ۳ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا روغن زیتون را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا گرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت می دهیم. قارچ، شوید، سس گوجه فرنگی، سس سویا و یک دوم فنجان آب مرغ را افزوده و در ظرف را می گذاریم. بعد از ۱۵ دقیقه که جوشید از روی حرارت بر می داریم.
در ظرف دیگری آرد را در کره تفت داده و شیررا به آرامی می ریزیم. به مدت ۵ الی ۷ دقیقه هم می زنیم تا به خوبی ترکیب و غلیظ شود. سپس مخلوط قارچ و باقی آب مرغ را اضافه می کنیم. خوب مخلوط کرده و در ظرف را می گذاریم تا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بجوشد. قبل از سرو کردن آب لیمو، خامه ترش،جعفری، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می کنیم.
* به جای خامه ترش می توانیم از خامه یا کشک استفاده کنیم.
الناز اشراقی