سرآشپز
نام غذا: خوراک مرغ کنجدی
مواد لازم: سینه مرغ ۲ عدد، روغن کنجد ۳ قاشق غذا خوری، جعفری ساتور شده ۳ قاشق غذا خوری، عصاره مرغ ۳ عدد، سیرخرد شده ۲ حبه، لیمو ترش ۱ عدد، ماست ۱ لیوان، آرد سوخاری به مقدار لازم
طرز تهیه: سینه مرغ را از وسط شکاف داده و باز می کنیم. یکی از عصاره ها را روی سینه ها به صورت پودر ریخته و با دست فشار می دهیم. ماهی تابه را روی حرارت می گذاریم. بعد از داغ شدن حرارت را ملایم کرده و عصاره مرغ را به آن اضافه و هم می زنیم. سپس به ترتیب لیمو ترش، جعفری، سیر وعصاره مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم. ماهی تابه را از روی حرارت بر می داریم و روغن کنجد را ریخته و خوب مخلوط می کنیم. بعد مواد را درون سینه مرغ ریخته و می بندیم و با خلال دندان محکم می کنیم. ماست را می زنیم و سینه های مرغ تو پر را به ماست آغشته می کنیم. سپس به آرد سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم.
الناز اشراقی