سرآشپز
نام غذا: دسر بستنی نعناعی
مواد لازم: بیسکویت خرد شده یک و نیم پیمانه، بیسکویت نعناع- شکلاتی ۱ پیمانه، شکلات نعناعی ۱ پیمانه، شکر یک چهارم پیمانه، بستنی با تکه های شکلات ۱ لیتر، کره آب شده یک سوم پیمانه
طرز تهیه: ابتدا در یک کاسه متوسط شکر و کره را با هم مخلوط کرده و بیسکویت را اضافه می کنیم. سپس مواد را ته قالب مورد نظر ریخته و فشار می دهیم تا سفت شود. قالب را ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.
در ظرف دیگری بستنی را هم می زنیم تا بستنی نرم شود. نصف بیسکویت نعناع –شکلاتی و نصف شکلات را افزوده و مخلوط می کنیم. سپس مخلوط بستنی را روی پای داخل قالب ریخته و کاملا می پوشانیم. دسررا به مدت ۸ ساعت در فریزر قرار می دهیم تا سفت شود. قبل از سرو دسر را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار می دهیم تا کمی نرم شود.
* می توانیم از ویفر به جای بیسکویت استفاده کنیم.
الناز اشراقی