سرآشپز

نام غذا: اسنک بادمجان

مواد لازم: بادمجان ریز و قلمی ۱۰ عدد، جعفری به مقدار لازم، پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم، پنیر سفید ۲۵۰ گرم، نان تست ۴۰ عدد، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها را حلقه حلقه کرده و سرخ می کنیم. سپس بادمجان، جعفری، پنیر سفید، نصف پنیر پیتزا، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. یک قاشق از مواد را روی نان تست گذاشته و پنیر پیتزا می ریزیم. بعد روی آن یک نان دیگر قرار داده و کمی فشار می دهیم تا به هم بچسبند. به همین ترتیب بقیه نان ها را درست کرده و در دستگاه ساندویج ساز از قبل گرم شده چند دقیقه قرار می دهیم.
* می توانیم مرحله آخر آماده سازی اسنک بادمجان را روی گریل مایکروویو یا داخل فر انجام دهیم.
* می توانیم برای خوشمزه تر شدن چند حلقه گوجه فرنگی سرخ شده روی مخلوط مواد قرار دهیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا