سرآشپز
نام غذا: سوپ قارچ قرمز
مواد لازم: ران مرغ ۲ عدد، قارچ ۶۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، هویج ۲ عدد، نخود فرنگی ۱ فنجان، رب گوجه فرنگی ۶ قاشق غذا خوری، روغن حیوانی ۲ قاشق غذا خوری، جو پرک شده ۲ کاسه سوپ خوری، آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را همراه آب، پیاز و نمک خوب می پزیم. سپس مرغ ها را ریز خرد کرده و آب آن را از صافی رد می کنیم. یک سوم قارچ ها را ریز رنده کرده و همراه مرغ و جو پرک شده به آب مرغ اضافه می کنیم. حدود ۱ ساعت می پزیم تا جو کاملا پخته و غلیظ شود. هر از گاهی هم می زنیم تا ته نگیرد. آرد را کم کم به یک لیوان آب سرد ریخته و هم می زنیم تا صاف و یکنواخت شود. باقی قارچ را خرد کرده و هویج را رنده می کنیم. سپس قارچ، هویج، نخود فرنگی، رب گوجه فرنگی، مخلوط آرد، روغن و ۶ لیوان آب را به سوپ اضافه کرده و حدود نیم ساعت می پزیم. وقتی سوپ خوب جا افتاد در ظرف مورد نظر ریخته و با مرغ خرد شده تزیین می کنیم.
* می توانیم از کره به جای روغن استفاده کنیم.
الناز اشراقی