سرآشپز

نام غذا: بستنی زعفرانی

مواد لازم: شیر ۲ پیمانه، شکر ۱ پیمانه، گلاب ۱ پیمانه، زعفران ۱ قاشق سوپ خوری، ثعلب یک چهارم قاشق مربا خوری

طرز تهیه: ابتدا شکر را با ثعلب مخلوط می کنیم. سپس شیر داغ را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا شکر و ثعلب حل شود. بعد آن را از صافی رد کرده و زعفران آب کرده و گلاب را اضافه می کنیم. پس از هم زدن حدود یک الی یک و نیم ساعت در فریزر قرار می دهیم. سپس از فریزر در آورده و هم می زنیم، دوباره در فریزر قرار می دهیم. این کار را سه بار انجام می دهیم تا بستنی حاضر شود.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا