سرآشپز

نام غذا: قارچ استراگانوف

مواد لازم: قارچ ورقه شده ۹۰۰ گرم، سیر رنده شده ۲ حبه، موسیر خرد شده ۱ عدد، جعفری خرد شده یک چهارم پیمانه، کره ۱ قاشق غذا خوری، روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری، خامه یک چهارم پیمانه، شیر یک چهارم پیمانه، آب یک چهارم پیمانه، آب سبزیجات یک و یک دوم پیمانه، آرد ۲ قاشق غذا خوری، فلفل یک دوم قاشق چای خوری، نمک یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا کره را در روغن زیتون ذوب می کنیم. سپس سیر و موسیر را در آن تفت می دهیم تا کمی نرم شوند. قارچ ها را ریخته و تفت می دهیم تا طلائی رنگ شوند. بعد آرد را ریخته و هم می زنیم. بعد از ۲ دقیقه آب را ریخته و وقتی به جوش آمد خامه و شیر را می ریزیم. در آخر آب سبزیجات، نمک و فلفل را اضافه کرده و هر از گاهی هم می زنیم. وقتی سس غلیظ و یکدست شد در ظرف را گذاشته و از روی حرارت بر می داریم. قارچ استراگانوف را همراه ماکارونی پخته شده سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا