سرآشپز
نام غذا: سالاد ریواس و بادمجان
مواد لازم: ریواس نازک ۳ عدد، بادمجان ۱ عدد، گوجه فرنگی ۲ عدد، فلفل قرمز ۱ عدد، سیر ۲ حبه، پیازچه ۴ عدد، روغن زیتون به مقدار لازم، سس قرمز تند به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا گوجه فرنگی، سیر، فلفل قرمز و پیازچه را خرد می کنیم. ریواس ها را در اندازه های ۵ سانتیمتری برش می دهیم. بادمجان را با پوست به صورت مکعب های کوچک بریده و نمک می زنیم. پس از ۱ ساعت شسته و خشک می کنیم. بادمجان ها را در روغن زیتون سرخ می کنیم. در ظرف را گذاشته و حرارت را کم می کنیم. پس از ۵ دقیقه ریواس، گوجه فرنگی، سیر، فلفل قرمز، سس تند، نمک و فلفل را اضافه کرده واجازه می دهیم ۴ دقیقه مواد با هم بپزند. سپس پیازچه را افزوده و بعد ۳ دقیقه سالاد حاضر است. سالاد را با برنجی که همراه ماهی یا گوشت است سرو می کنیم.
* توجه بعد از سرخ کردن بادمجان در تمام مراحل در ظرف را می گذاریم.
الناز اشراقی