سرآشپز

نام غذا: دسر هندوانه

مواد لازم: هندوانه خرد شده ۵ فنجان، شکر یک چهارم فنجان، آب لیموی تازه ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا هندوانه بدون تخمه، شکر و آب لیمو را در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط می کنیم. سپس در کاسه ریخته و در فریزر می گذاریم. بعد از ۲ ساعت که شروع به یخ زدن کرد با چنگال هم زده و به فریزر بر می گردانیم. ۲ ساعت بعد آماده سرو کردن است. برای تزیین داخل پوست خالی شده هندوانه که به صورت کاسه است می ریزیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا