سرآشپز
نام غذا: خوراک مرغ اسپانیایی
مواد لازم: ران مرغ ۸ عدد، سیر ۲ حبه، سس گوجه فرنگی یک چهارم پیمانه، سس باربیکیو سه چهارم پیمانه، آب پرتقال یک چهارم پیمانه، شربت قند نسبتا غلیظ ۲ قاشق سوپ خوری، روغن ۲ قاشق چای خوری، شکر ۲ قاشق سوپ خوری، فلفل یک چهارم قاشق چای خوری، نمک یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه: ابتدا پوست مرغ ها را می گیریم. سینی فر را چرب کرده و مرغ ها را در آن می چینیم. سپس فلفل و نمک را روی آنها پاشیده و در فر ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه می پزیم. سیرها را ساطوری کرده و در روغن زیتون به مدت ۳۰ ثانیه تفت می دهیم. سپس سس گوجه فرنگی، سس باربیکیو، آب پرتقال، شربت قند و شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا سس چند جوش بزند. سس را توسط قلم مو روی هر دو طرف مرغ ها می مالیم. دوباره به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر ۸۲ درجه سانتیگراد قرار می دهیم. مرغ ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و همراه باقی مانده سس گرم شده، برنج یا پوره سیب زمینی و انواع سبزیجات سرو می کنیم.
* می توانیم از سس فلفل تند کمی استفاده کنیم.
* می توانیم از آب به جای آب پرتقال استفاده کنیم.
الناز اشراقی