سرآشپز
نام غذا: پیتزا نیویورکی
مواد لازم: گوشت ریش شده نیم پز ۲۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، لیمو ترش ۱ عدد، خمیر پیتزای بزرگ ۱ عدد، خامه ۱ فنجان، پنیر موزارلا به مقدار لازم، روغن زیتون به مقدارلازم، فلفل سفید ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه: ابتدا پیاز را به شکل حلقه های نازک برش زده و در روغن زیتون تفت می دهیم تا طلایی شوند. در ظرف دیگری خامه را می جوشانیم تا غلیظ شود. سپس فلفل و نصف آب لیمو ترش را به خامه اضافه می کنیم. خمیر را در سینی فر پهن کرده و روی آن را با پنیر موزارلا و گوشت می پوشانیم. بعد خامه را ریخته و دوباره مقداری پنیر می پاشیم. در آخر پیاز ها را روی پیتزا می ریزیم. سینی را در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده قرار می دهیم. پس از ۱۰ دقیقه اگر روی پیتزا متمایل به طلایی بود از فر خارج کرده و سرو می کنیم.
الناز اشراقی