سرآشپز
نام غذا: دوغ پا
مواد لازم: گوشت گوساله ۳۰۰ گرم، پیاز خرد شده ۱ لیوان، لپه ۱ لیوان، دوغ ۶ لیوان، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، روغن آفتابگردان ۲ قاشق غذا خوری، زعفران و زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا لپه را از قبل خیس کرده و گوشت را خورشتی خرد می کنیم. پیاز را در روغن تفت داده و گوشت، لپه، رب، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. مواد را هم زده و بعد ازکمی تفت دادن دوغ را می ریزیم. وقتی کاملا پخت زعفران را اضافه کرده و پس از چند جوش زدن از روی حرارت بر می داریم. دوغ پا را در ظرف مورد نظر کشیده و همراه برنج سرو می کنیم.
* اگر دوغ ترش نبود از لیموعمانی استفاده می کنیم.
* دوغ پا یکی از غذاهای محلی استان زاهدان می باشد.
الناز اشراقی