سرآشپز

نام غذا: سالاد پیازچه و سیب زمینی

مواد لازم: سیب زمینی ۴ عدد، پیازچه خرده شده ۱۰ عدد، شوید خرد شده ۳ قاشق غذا خوری، خیار شور خرد شده ۲۰۰ گرم، روغن زیتون به مقدار لازم، سرکه و آب لیمو به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کرده و خرد می کنیم. سپس سیب زمینی، پیازچه، شوید، خیارشور، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری روغن زیتون، آب لیمو و آب غوره را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و با شوید و پیازچه تزیین می کنیم.
* برای سس می توانیم ازمخلوط ماست چکیده و سس مایونز استفاده کنیم.
* می توانیم ماکارونی نیز به سالاد اضافه کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا