سرآشپز
نام غذا: سالاد سزار ایتالیایی
مواد لازم: سینه مرغ ۱۵۰ گرم، کاهوی خرد شده ۶ لیوان، نان تست سبوس دار ۹۰ گرم، پنیر پارمیزان رنده شده ۹۰ گرم، فلفل سیاه به مقدار لازم، تخم مرغ ۱ عدد، روغن زیتون ۲ قاشق مربا خوری، لیمو ترش ۱ عدد، سرکه به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا نان های تست را به اندازه حبه قند برش داده و در یک قاشق مربا خوری روغن زیتون تفت می دهیم. سپس نان ها را روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. کف یک تابه ی خط دار را به روغن زیتون آغشته کرده و مرغ را در آن گریل می کنیم. بعد مرغ گریل شده را خرد می کنیم.
زرده تخم مرغ را در مخلوط کن ریخته و در سرعت کم مخلوط می کنیم. سپس کم کم روغن زیتون را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا زمانی که مایع غلیظی بدست آید. بعد آب لیمو و سرکه را افزوده و مخلوط می کنیم تا سس صاف و یک دستی بدست آوریم. نصف پنیر پارمیزان را با چهار قاشق غذا خوری از سس مخلوط می کنیم. حال سس سالاد آماده است.
هنگام سرو در ظرف مورد نظر ابتدا کاهو ریخته و سس سالاد را اضافه می کنیم. سپس تکه های مرغ و نان را روی آن چیده و در آخر باقی پنیر پارمیزان را می ریزیم.
* کاهوها را در قطعات بزرگ خرد می کنیم.
الناز اشراقی