سرآشپز

نام غذا: خشیل

مواد لازم: بلغور گندم ۱ پیمانه، آرد گندم ۶ قاشق غذا خوری، آب سرد ۱ لیتر، عسل به مقدار لازم، شیر و کره به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا بلغور را از قبل چند ساعت خیس کرده و روی حرارت ملایم می پزیم. وقتی خوب پخت و آب آن  کشید از روی حرارت بر می داریم. آرد را چند دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس بلغور و آب را افزوده و هم می زنیم تا غلیظ شود. وقتی خوب غلظت شد از روی حرارت بر داشته و در ظرف گودی می ریزیم. بعد شیر و عسل گرم و کره آب شده را وسط آن می ریزیم. خشیل را همراه شیره انگور سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا