سرآشپز

نام غذا: سوپ فلفل دلمه ای قرمز

مواد لازم: فلفل دلمه ای قرمز خرد شده ۲۵۵ گرم، پیاز ۱ عدد، سیر ۲ حبه، ریحان خرد شده ۲ قاشق غذا خوری، پوره گوجه فرنگی ۳۰۰ میلی لیتر، عصاره سبزیجات ۶۰۰ میلی لیتر

طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کرده و سیر را رنده می کنیم. فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، عصاره گوجه فرنگی و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوش آید. بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بپزد و فلفل دلمه ای ها نرم شوند. سپس سوپ را در صافی ریخته و آب آن را نگه می داریم. بعد سبزیجات را در مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم. پوره را به آب سوپ بر گردانده و ریحان را اضافه می کنیم. زمانی که سوپ به جوش آمد در ظرف مورد نظر ریخته و با ریحان تزیین می کنیم.
* می توانیم سوپ را در یخچال قرار دهیم تا سرد شود. سپس روی آن را با ۱۵۰ میلی لیتر ماست تزیین کرده و سرو کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا