سرآشپز
نام غذا: سالاد جگر مرغ
مواد لازم: جگر مرغ ۱۲ عدد، سیر ۴ حبه، جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری، کاهوی خرد شده ۶ فنجان، کره یک و نیم قاشق غذا خوری، روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری، سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا جگرها را تمیز کرده و نصف می کنیم. سپس جگرها را با آب سرد شسته و آبکش می کنیم. در تابه کره و روغن را داغ کرده و به جگرها نمک و فلفل می پاشیم و هر دو طرف آنها را حدود ۱ دقیقه در حرارت بالا تفت می دهیم. بعد سیر خرد شده و جعفری را اضافه کرده و تفت می دهیم. روغن اضافی مخلوط جگر را می گیریم. در ظرفی کاهو را ریخته و جگر، سرکه، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. سالاد را خوب مخلوط کرده و بلافاصله سرو می کنیم.
الناز اشراقی