سرآشپز

نام غذا: سالاد ماکارونی

مواد لازم: ماکارونی ۱ بسته، سینه مرغ پخته ۲ عدد، خیار شور ۳۰۰ گرم، جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری، کره ۵۰ گرم، سس مایونز ۱ پیمانه، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا ماکارونی را پخته و آبکش می کنیم. سپس ماکارونی را با کره ۵ دقیقه تفت می دهیم و در حین تفت مرتب هم می زنیم. مرغ را خرد کرده و در کره تفت می دهیم. ماکارونی و مرغ را با هم مخلوط کرده و پس از خنک شدن خیارشور، جعفری، سس مایونز، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. در آخر جعفری را افزوده و یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا