سرآشپز
نام غذا: سالاد ماکارونی
مواد لازم: ماکارونی پخته شده ۴ پیمانه، لوبیا چیتی پخته شده ۱ پیمانه، فلفل دلمه ای خرد شده ۱ پیمانه، هویچ خرد شده ۱ پیمانه، خیارشور خرد شده ۱ پیمانه، کرفس خرد شده ۱ پیمانه، پیاز خرد شده ۱ پیمانه، سس مایونز ۱ پیمانه، آب لیمو و روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه: ابتدا سس مایونز را به ماکارونی که قبلا پخته و آبکش کرده ایم اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا به خوردش رود. سپس آب لیمو، روغن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و اضافه می کنیم. بعد کرفس، هویج، فلفل دلمه ای، لوبیا، خیارشور و پیاز را به ماکارونی افزوده و همه مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. سالاد را به مدت ۱ ساعت در ییخچال قرار می دهیم تا طعم مواد به خورد هم رفته و سالاد طعم یکدستی داشته باشد. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری و سس قرمز تزئین می کنیم.
الناز اشراقی