افزایش اشتغال پذیری از طریق آموزشهای علمی کاربردی
رییس مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی آذربایجان شرقی با تاکید بر افزایش اشتغال پذیری از طریق آموزشهای علمی کاربردی، با بیان اینکه این مرکز در ۳۷ رشته تحصیلی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی برای سال ۱۴۰۱ دانشجو میپذیرد، گفت: این مرکز در دو گروه مدیریت و خدمات اجتماعی و صنعت اقدام به جذب و آموزش دانشجو می نماید و در حال حاضر در ۸ رشته مدیریت و خدمات اجتماعی و سه رشته صنعت در قالب رشته های فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشجویان مشغول به تحصیل هستند.
صمد رضاپوری اظهار کرد: ثبت نام در مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی استان در مقطع کارشناسی در ۱۹ رشته تحصیلی شروع شده است، همچنین این دانشگاه از ۱۴ تیر ماه اقدام به پذیرش برای مقاطع کاردانی در ۱۸ رشته میکند.
وی ادامه داد: این مرکز در حال حاضر برای رشتههای حقوق، مدیریت، حسابداری، بورس، بیمه، امور گمرکی، گردشگری، بازاریابی و فناوری اطلاعات اقدام به پذیرش دانشجو می کند.
رضاپوری در خصوص تاریخچه این دانشگاه، اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یکی از دانشگاههای زیر مجموعه وزارت علوم، به منظور سامان دهی و توسعه آموزش های علمی کاربردی در سال ۱۳۷۱ با تصویب اساسنامه آن توسط شورای گسترش آموزش عالی تاسیس گردید و جزو دانشگاه های نسل سوم انقلاب می باشد، به تبع آن سازمان مدیریت صنعتی آذربایجان شرقی از سال ۱۳۷۶ با توجه به سنخیت و همسویی اهداف و روشهای اجرایی دانشگاه جامع علمی کاربردی اقدام به اخذ مجوز برای تاسیس مرکز آموزش علمی کاربردی مدیریت صنعتی استان کرد و در سال ۱۳۷۸ با اخذ مجوز از دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یکی از مراکز آموزش علمی کاربردی همکاری خود را با دانشگاه جامع آغاز کرده است.
وی با اشاره به پذیرش دانشجو به دو صورت ترمی و پودمانی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در سازمان مدیریت صنعتی، گفت: این دانشگاه از سال ۱۳۷۸ تا سال ۱۴۰۰ اقدام به برگزاری ۴۴ نیمسال تحصیلی در ۱۹ رشته دانشگاهی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی کرده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی با بیش از ۸۰۰ نفر دانشجو یکی از مراکز پر جمعیت و فعال استان است، خاطرنشان کرد: این مرکز در طول مدت ۲۳ سال فعالیت از اساتید بنام و مطرح در سطح استان بهره مند بوده و تمامی این اساتید علاوه بر دارا بودن مدارک علمی دانشگاهی دارای کوله باری از تجربه نیز می باشند؛ در حال حاضر ۸۵ مدرس آموزشی و خبره در این مرکز مشغول تدریس و آموزش دانشجویان می باشند.
رییس مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی آذربایجان شرقی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۰ هزار نفر از این مرکز دانشآموخته شدهاند، متذکر شد: باتوجه به اهمیت موضوع کیفیت آموزش ها و انتخاب مدرسان خوب، بالای ۷۳ درصد دانش آموختگان این مرکز وارد بازار کار شده و شاغل میباشند.
وی با اشاره به کسب عنوان کارآفرین کشوری از دانش آموختگان این مرکز، ادامه داد: این مرکز در سال های اخیر خصوصاً در دو سال اخیر کرونایی موفق به کسب رتبه برتر استانی در آموزش های مجازی و آنلاین در بین مراکز استان شده است، از سویی نیز دو نفر از دانش آموختگان این مرکز که در سطح استان جزو کارآفرینان استان میباشند، موفق به کسب عنوان کارآفرین برتر کشوری و پژوهشگر برتر استانی شده اند.
رضا پوری با بیان اینکه دانشجویان این مرکز در سال ۱۴۰۰ موفق به کسب رتبه اول بخش ویژه جشنواره حرکت درون دانشگاهی کشور شده است، متذکر شد: همچنین کسب مقام سوم مسابقات ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع کشور در بخش کاتا از سوی دانشجویان مرکز علمی کاربردی مدیریت صنعتی آذربایجان شرقی از جمله افتخارات دانشجویان این مرکز است.
وی کیفیت بخشی به آموزش ها و درصد بالای شاغلین از دانش آموختگان این مرکز و همچنین داشتن فضای آموزشی استاندارد و اساتید با تجربه و خبره را از ویژگیهای منحصر به فرد مرکز آموزش علمی کاربردی مدیریت صنعتی تبریز عنوان کرد.
وی انعقاد تفاهمنامه های همکاری با صنایع، شرکت ها و ادارات دولتی و خصوصی به منظور معرفی دانشجویان فارغ التحصیل جویای کار را از جمله امتیازات این مرکز عنوان کرد و گفت: از سویی نیز پایین بودن شهریه مراکز علمی کاربردی دانشگاه جامع نسبت به سایر دانشگاهها از دیگر امتیازات این مراکز می باشد.
رضا پوری اظهار کرد: در طول مدت کرونا مرکز مدیریت صنعتی با انعقاد قرارداد با یک شرکت شتاب دهنده اقدام به برگزاری کلاسهای نظری در سامانه آموزشی LMS با بهترین کیفیت کرد و همچنین برای دروس عملی با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی و تقسیم بندی دانشجویان در گروههای کوچک کلاس هایی با بهترین کیفیت را برگزار کرده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مرکز مدیریت صنعتی تبریز دارای مجوز مرکز نوآوری و کارآفرینی از دانشگاه جامع کشور می باشد، اضافه کرد: این مرکز در طول این مدت اقدام به برگزاری چندین رویداد شتاب استارتاپی کرده و در حال حاضر ۶ هسته نوآور در مرکز مستقر میباشند.
رضاپوری گفت: در حال حاضر ۳۷ نفر از دانش آموختگان مرکز مدیریت صنعتی در استان به عنوان کارآفرین فعالیت کرده و ۱۹۰۰ نفر در کارگاههای این کارآفرینان مشغول به کار هستند.
به گفته وی، دفتر پژوهش این مرکز با راه اندازی کلینیک اشتغال و با استفاده از اساتید مجرب پاسخگوی پرسش ها و دغدغه های دانشجویان جویای کار آفرینی است.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی استان گفت: با عنایت به شعار سال مرکز مدیریت صنعتی در نظر دارد با برنامهریزی و نیازسنجی واقعی از نیازهای نیروی کار سازمان ها و صنایع نسبت به آموزش مهارتی دانشجویان اقدام کرده و نقش خود را در اشتغال آفرینی و اشتغالزایی به نحوی احسن ایفا کند و با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب تلاش می کند تا با همکاری پارک علم و فناوری استان و حمایت مالی و معنوی از طرحهای دانش بنیان دانشجویان در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش موثری داشته باشد.
به گزارش ایسنا، وی در پایان خاطرنشان کرد: مشکل فعلی جامعه ما نبود کار و بیکاری نیست، بلکه مشکل اصلی نبود نیروی انسانی ماهر و کار بلد است و انسان ماهر بیکار نمیماند؛ لذا دانشگاه علمی کاربردی در راستای تربیت نیروی کار ماهر و کارآفرین بسیار موفق عمل میکند.
شایان ذکر است؛ پذیرش دورههای بدون کنکور دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی در مقطع کارشناسی از یکم تیرماه شروع شده و مقطع کاردانی نیز از ۱۴ تیر شروع خواهد شد.
انتهای پیام/