سرآشپز

نام غذا: پیتزای گوجه فرنگی و ریحان

مواد لازم: خمیر پیتزا ۲۸۰ گرم، پنیر موزارلا ۱۴۰ گرم، گوجه فرنگی گیلاسی ۴۵۰ گرم، ریحان خرد شده یک دوم فنجان، سرکه بالزامیک ۲ قاشق چای خوری، ادویه ایتالیایی ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا گوجه فرنگی ها را از عرض برش زده و پنیر را رنده می کنیم. خمیر را درسینی فر قرار داده و روی آن را با فاصله ۱ سانتیمتری از لبه با یک دوم فنجان پنیرمی پوشانیم. گوجه فرنگی ها را چیده و ریحان را می پاشیم. ادویه و سرکه را اضافه کرده و روی مواد را با باقی پنیر می پوشانیم. پیتزا را در فر ۴۵۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم. زمانی که پنیر کاملا ذوب شد از فر خارج کرده و به هشت قسمت تقسیم می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا