سرآشپز

نام غذا: سوپ شیر

مواد لازم: قارچ ۲۵۰ گرم، هویج ۱ عدد، پیاز ۱ عدد، سیر ۲ حبه، جعفری خرد شده به مقدار لازم، آب ۱ لیوان، شیر ۴ لیوان، خامه ۲۰۰ گرم، کره ۲۵ گرم، عصاره مرغ ۲ عدد، آرد ۱ قاشق غذا خوری، فلفل سفید به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا هویج، پیاز و سیر را رنده کرده و قارچ را ریز خرد می کنیم. قارچ را در کره تفت داده و پیاز و سیر را اضافه می کنیم. هویج و فلفل را افزوده و تفت می دهیم. سپس آرد را ریخته و کمی تفت می دهیم. عصاره مرغ را در مخلوط  شیر و آب حل کرده و به مواد اضافه می کنیم. وقتی سوپ کمی غلیظ شد از روی حرارت بر می داریم. خامه را با مقداری از سوپ مخلوط می کنیم تا هم دما شود. سپس به آن افزوده و مخلوط می کنیم. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری تزیین می کنیم. سوپ همراه لیمو ترش و یک برش نان سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا