سرآشپز

نام غذا: سوپ شیر

مواد لازم: شیر ۱ لیتر، آب مرغ بدون نمک ۱ پیمانه، خامه ۱۰۰ گرم، هویج نگینی خرد شده ۱۵۰ گرم، سیب زمینی نگینی خرد شده ۲ عدد، جو ۲۵۰ گرم، ذرت ۵۰ گرم، جعفری خرد شده به مقدار لازم، آب لیمو و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا آب مرغ، هویج، سیب زمینی و جو را در قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم. در ظرف دیگری خامه و شیر را با هم مخلوط کرده و آنقدر می زنیم تا صاف و یکدست شود. وقتی مواد خوب پختند مخلوط شیر را اضافه می کنیم. بعد از جوشیدن شیر از روی حرارت برداشته و نمک و آب لیمو را می ریزیم. سوپ شیر را با جعفری تزیین کرده و سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا