سرآشپز

نام غذا: خورشت به و آلو

مواد لازم: گوشت ۵۰۰ گرم، به ۳ عدد، آلو بخارا ۱۵۰ گرم، پیاز ۲ عدد، آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری، زعفران به مقدار لازم، شکر ۳ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم. پیاز را خرد کرده و همراه گوشت تفت می دهیم. سپس آب ریخته و حرارت را ملایم می کنیم تا به مدت یک و نیم ساعت گوشت بپزد. آلوها را یک ساعت خیس می کنیم. پوست و تخم به ها را گرفته و به صورت پره پره برش می زنیم. سپس در روغن سرخ می کنیم. به سرخ شده، آلوی خیس شده، آب لیمو، زعفران، شکر، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم به آرامی جوشیده و جا بیفتد. خورشت را در ظرف مورد نظر کشیده و همراه برنج سرو می کنیم.
* می توانیم دو سوم پیمانه لپه را به خورشت اضافه کنیم. لپه را همراه گوشت تفت داده و می پزیم.
* مقدار شکر را بسته به ذائقه مان کم و زیاد می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا