سرآشپز

نام غذا: سوپ سیر

مواد لازم: سیر ۱۰ حبه، پیاز ۱ عدد، زرده تخم مرغ ۲ عدد، کره ۲۵ گرم، روغن ۱ قاشق سوپ خوری، آب مرغ ۴ لیوان، سرکه سیب ۱ قاشق غذا خوری، آرد ۳ قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز و نصف سیرها را رنده کرده و باقی سیرها را ریز خرد می کنیم. کره و روغن را با هم مخلوط کرده و روی حرارت داغ می کنیم. سپس پیاز و سیر را در آن تفت می دهیم تا نرم شده و تغییر رنگ دهند. بعد آرد را کم کم ریخته و ۲ دقیقه تفت می دهیم. پس از آن آب مرغ، مقداری آب، سرکه، نمک و فلفل را اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم تا به آرامی بجوشد. زرده تخم مرغ ها را زده و بعد از ۴۰ دقیقه به مواد اضافه می کنیم. سوپ را با هم زن می زنیم تا یکدست شود. سپس از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر می ریزیم. سوپ را با تکه های نان برشته و پودر سیر و مو سیر تزیین کرده و سرو می کنیم.
* می توانیم مرغ ریش شده و نعناع داغ به سوپ اضافه کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا