سرآشپز
نام غذا: کوفته کاری و ماسالا
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم، برنج یک دوم پیمانه، پیاز بزرگ ۱ عدد، جعفری ۵۰ گرم، ماست ۲ پیمانه، روغن زیتون به مقدار لازم، زعفران به مقدار لازم، آرد سفید به مقدار لازم، ادویه کاری ۱ قاشق مربا خوری، ادویه ماسالا ۱ قاشق مربا خوری، زیره سیاه ۱ قاشق مربا خوری، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا برنج را در نمک و آب جوشانده و وقتی مغز پخت شد آبکش می کنیم. جعفری را خرد کرده و همراه برنج، ادویه ماسالا، زردچوبه، زیره، نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم. سپس مایه را خوب ورز داده و کوفته هایی به اندازه گردو درست می کنیم. بعد کوفته ها را در آرد غلتانده و کنار می گذاریم. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن زیتون تفت می دهیم. بعد کوفته ها را اضافه کرده و وقتی سرخ شدند در ظرف را می گذاریم. حرارت را کم می کنیم تا مغز پخت شوند. در ظرف دیگری ادویه کاری و نمک را به ماست افزوده و خوب هم می زنیم. ماست و زعفران را به تابه اضافه کرده و دوباره در ظرف را می گذاریم. زمانی که کوفته ها کاملا پختند و طعم مواد به خوردشان رفت آماده است. در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری تزیین می کنیم. کوفته کاری و ماسالا را همراه برنج یا نان سرو می کنیم.
الناز اشراقی