سرآشپز

نام غذا: کاناپس قارچ

مواد لازم: قارچ ۵۰۰ گرم، پیازچه ۱۰۰ گرم، گشنیز ۵۰ گرم، شیر یک و نیم پیمانه، کره ۵۰ گرم، پنیر پیتزا به مقدار لازم، نان تست به مقدار لازم، آرد ۲ قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا قارچ و پیازچه را ریز خرد می کنیم. پیازچه را در کره کمی تفت داده و قارچ را اضافه می کنیم. زمانی که آب قارچ کشیده شد آرد را افزوده و هم می زنیم. سپس شیر را ریخته و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود. گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم. یک قاشق غذا خوری از مایه قارچ را روی هر نان تست ریخته و پخش می کنیم. بعد روی آن پنیر پیتزا ریخته و در سینی فر می چینیم. سینی را در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده قرار می دهیم. وقتی پنیر آب شده و طلایی رنگ شد از فر خارج می کنیم. کاناپس ها را در ظرف مورد نظر چیده و بلافاصله سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا